Szia, Ágota vagyok! Rólam annyit nagyvonalakban, hogy természetkedvelő, környezetbarát, low waste, minimalista életmód és fenntartható divat iránt érdeklődők vagyok, aki állandóan tervez, keres, változtat és tapasztal.

Ismerkedjünk meg!
rólam biró ágota 2021 nyár

Sokoldalú személyiségnek tartom magam. Szeretem a kreatív, agytornász feladatokat, mindig keresem a kihívásokat, a változatosságot és nem elégszem meg a biztos, megszokott dologgal.
Állandóan törekszem új dolgokat felfedezni, megismerni őket és saját életembe beépíteni.

Gyerekkorom óta cserkészkedek, szeretek kirándulni, utazni, természetben lenni, fotózni és a környezetet értékelni.
Szabadidőmben a fentiek mellett bloggolok, gasztronómiai tudásom bővítem (főleg növényi táplálkozást folytatok), varrok, érdekes ruhadarabokat kreálok, néptáncolok és krimiket olvasok.

Nagyon szeretek kirándulni, menni, látni és felfedezni. Újabban gyakran járok túrázni, természetben barangolni. Belföldön kirándulok a legtöbbször és törekszek új helyeket megismerni. Mindezekről Instragram profilomon számolok be, itt osztok meg tartalmakat, érdekességeket, tudnivalókat.

Hobbijaim közül kiemelném a varrást, ami egy viszonylag új felfedezésem. Pár évvel ezelőtt meg se gondoltam volna, hogy én varrjak bármit is, de most gyakran ebben lelem örömömet.
A varrással sikerült ruhadarabokat feljavítani, átméretezni és átdesignolni.

Ugyanakkor számos környezetbarát terméket készítettem, ilyenek például a szendvicscsomagolók, a textil szalvetták, a snack zacsik, szatyrok. Nővérem segítségével még filcből készült ujjbábokat is alkottunk. Mindezeket megtalálod a Dolka Facebook oldalon.

Ennek az oldalnak az elődje egy marketing témájú blog volt, a Marketing a mindennapokban. Egyetemista koromban hoztam létre, mivel marketinget tanultam és ez a szakma foglalkoztatott. Később ebben a szakmában is dolgoztam.

Gyerekkorom óta foglalkoztat a környezetvédelem és most eljött annak az ideje, hogy egy oldal/blog formájába ezt az érdeklődésem bemutassam.
Úgy gondolom, hogy a környezet számunkra egy óriási ajándék és ezt mindenképp meg kell őriznünk, védnünk és továbbadnunk.

Rólam még annyit megemlítek, hogy low waste és minimalista életmód tapasztalásával rengeteget tanultam, változtam és egyre inkább beleásom magam ebbe a témába. Természetesen ezeket megosztom veled is.


Törekszem arra, hogy valami maradandót tudjak alkotni. Szervezett személy vagyok, figyelek a részletekre és szeretem rendszerezni a dolgokat.

Kedvenc idézetem:

“Próbáljátok meg úgy itthagyni ezt a világot, hogy jobb legyen, mint ahogy kaptátok.”

Robert Baden-Powell