Szia, Ágota vagyok! Természetkedvelő, környezetbarát, low waste, minimalista életmód iránt érdeklődő, aki ugyanakkor szereti a fenntartható divatirányzatot megfigyelni, inspirálódni és egyedi darabokat kreálni. 

Ismerkedjünk meg!

Sokoldalú személyiségnek tartom magam. Szeretem a kreatív, agytornász feladatokat, mindig keresem a kihívásokat és nem elégszem meg a biztos, megszokott dologgal.
Állandóan törekszem új dolgokat felfedezni, megismerni őket és saját életembe beépíteni.

Gyerekkorom óta cserkészkedek, szeretek kirándulni, utazni, természetben lenni, fotózni és a környezetet értékelni.
Szabadidőmben a fentiek mellett bloggolok, gasztronómiai tudásom bővítem (főleg növényi táplálkozást folytatok), varrok, érdekes ruhadarabokat kreálok, néptáncolok és krimiket olvasok.

Hobbijaim közül kiemelném a varrást, ami egy viszonylag új felfedezésem. Pár évvel ezelőtt meg se gondoltam volna, hogy én varrjak bármit is, de most gyakran ebben lelem örömömet.
A varrással sikerült ruhadarabokat feljavítani, átméretezni és átdesignolni.

Ugyanakkor számos környezetbarát terméket készítettem, ilyenek például a szendvicscsomagolók, a textil szalvetták, a snack zacsik, szatyrok. Nővérem segítségével még filcből készült ujjbábokat is alkottunk. Mindezeket megtalálod a Dolka Facebook oldalon.

Ennek az oldalnak az elődje egy marketing témájú blog volt, a Marketing a mindennapokban. Egyetemista koromban hoztam létre, mivel marketinget tanultam és ez a szakma foglalkoztatott. Később ebben a szakmában is dolgoztam.

Gyerekkorom óta foglalkoztat a környezetvédelem és most eljött annak az ideje, hogy egy oldal/blog formájába ezt az érdeklődésem bemutassam.
Úgy gondolom, hogy a környezet számunkra egy óriási ajándék és ezt mindenképp meg kell őriznünk, védnünk és továbbadnunk.

Ugyanakkor szeretek fejlődni a korral, új technológiákat, kütyüket kipróbálni és beépíteni napjaimba. Ez mindenképp megkönnyíti a munkám és az előrehaladásom.
Törekszem arra, hogy valami maradandót tudjak alkotni. Szervezett személy vagyok, figyelek a részletekre és szeretem rendszerezni a dolgokat.

Kedvenc idézetem:

“Próbáljátok meg úgy itthagyni ezt a világot, hogy jobb legyen, mint ahogy kaptátok.”

Robert Baden-Powell