A környezetvédelem az általános témája ennek a bloggnak. A környezetvédelem menüpont alatt változatos tartalmakat osztok meg, kezdve az aktuális trendektől, hírektől, különböző tippeken, ötleteken át egész filmajánlókig. Amint valami érdekes dolgot találok, olvasok, tapasztalok, azt itt megosztom veled is.

A következő irományaim vannak eddig ebben a témában:

Teljes bloggolásom végső célja, hogy minél inkább a környezetnek kedvező életmódot folytassak és bemutassam neked hogyan teszem ezt. Az én tanulásomat, információ szerzésemet akarom rögzíteni és továbbadni.

Környezetvédelem most mindennél fontosabb. Amint látjuk rengeteg negatív hatása van annak, hogy ész nélkül éltünk sok-sok éven keresztül. Szélsőséges időjárások, járványok, biodiverzitás csökkenése és számos más eredménye lett a túlfogyasztásunknak és a helytelen életmódunknak.

Nem egyszerű egy megszokott életmód változtatása, de szükséges. Környezetbarátabb életmód sokat segíthet a jövőnkön. Egyen-egyenként megtapasztalhatjuk, hogy nem is olyan rossz ez az új életmód, mint ahogy azt sejtettük, vagy éreztették velünk, sőt nagyon is jó, élvezhető és hatékony. Kitartás kell és motiváció.

„A változások, amelyeket eszközölnünk kell, mindannyiunk hasznára lesznek majd.” 

David Attenborough

Minannyian tehetünk, azért, hogy a gyors léptekkel közeledő klímaválságot és egyéb környezeti károkat lelassítsuk, megállítsuk. Igenis mi vagyunk a felelősei a mostani helyzetnek és újra meg kell tanuljunk fenntarthatóan élni együtt a természettel. A természet a szövetségesünk, a barátunk és nem az ellenségünk.

Tudom ezzel a bloggal talán csak egy vagyok a sok hangya között, akik ebben a témában írnak, de én mindenképp szeretem ezt művelni és bízom benne, hogy te aki olvasod elgondolkozol néhány dolgon.

Jó, hogy itt vagy és remélem a környezetvédelem témában te is egyre inkább érdekelt leszel. Dolgozzunk együtt egy szebb jövőért!

„A jövő nincs kőbe vésve. A jövő a mi kezünkben van. Az eljövendő évszázadok történései attól függnek, hogy mit teszünk ebben az évtizedben.”

Johan Rockström
kornyezetvedelem menu faultetes
https://businessfirstfamily.com/wp-content/uploads/2017/03/environmental-protection-business.jpg

Érdekelhetnek ezek is: