Oldal kiválasztása

Karácsonyi időszakban a márkák előszeretettel készülnek karitatív, CSR jellegű kampányokkal, akciókkal. Ebben az ünnepi időszakban az emberek hajlamosabbak adakozni és gondolni másokra is, ennek tudatában a vállalatok is a jó célt szolgáló ötleteket vállalnak fel.

charity-brand-company
Forrás

A következőkben a Boots, WWF, Co-op, Alzheimer’s kutató Nagy-Britannia márkák, vállalatok kampányairól lesz szó.

A Boots angliai gyógyszertár lánc karácsonyi kampányában azoknak a nőknek kedveskednek, akiknek még karácsony estéjén is dolgozniuk kell. 45 orvosként és tűzoltóként dolgozó nőt hívtak meg egy különleges “dédelgetésre”. A nők szépítésben, különleges sminkben részesültek, hogy igazán különlegesnek érezhessék magukat és a nap végén, szeretteik körében ünnepelhettek.

A WWF szívszorító és szívmelengető videójával a tigrisek védelmére hívja fel a figyelmet.

Co-op (The co-operative food) kereskedelmi egység a jó megosztását tanácsolja. Valami neked az egyben valami a társadalomnak alapon próbálja az embereket a karitatív tevéknyeségekre ösztönözni, élelem, mely pénzt ad vissza a helyi rossz sorsú társadalomnak.

A következő videó egy szomorú helyzetet mutat be. A Mikulás elméje sérült és elfelejti milyen ajándékot kell szállítani a gyerekeknek, összezavar mindent és évek elteltével ez még rosszabb lesz amig egyszer teljesen megállt az ajándékozásban. Az Alzheimer kor elmezavart okozhat, viszont mindenkinek meg van az esélye a küzdésre és a segítség nyújtására.

Forrás:
http://www.campaignlive.co.uk/article/boots-spares-thought-women-work-christmas/1414900
http://www.campaignlive.co.uk/article/christmas-2016-ads-best-so-far/1414586