Oldal kiválasztása

Már javában zajlik a 2017-es év karácsonyi időszaka. A kedvenc időszakom. Rengeteg szebbnél-szebb reklám jelent már meg. Kijelenethetem, hogy évről-évre jobb, kreatívabb, minőségibb reklámokat készítenek.

karacsony-2017

Megmutatok néhány kedvencet, néhány felfutatott reklámot, persze nem a teljességre törekszem. Jó szórakozást!

Számomra nagyon kedves kis reklám, igazán ötletes és mindennapokba ültetett. A Migros Svájc legnagyobb kereskedelmi vállalat, szupermarketlánca. A reklám megnézése után ti is elkezditek keresni a kisemberket vásárlás közben. 🙂

Idén sem maradhatott ki a John Lewis karácsonyi reklám. Barátkozni bárkivel lehet, nem számít a külső.

Apple termékspecifikus reklámmal készült, a terméktulajdonságokat érzelemdúsan mutatja be.

A Télapó idén Paddington segítségével hordja ki az ajándékokat, legalábbis az M&S szerint. Elképzelhető ugye?

A karácsony az együtt ünneplésről, a közösségről, a családról szól és mennyire szomorú, aki ebben az időszakban egyedül marad…

Az egyedüllét szomorúságáról szól a Nokia reklám is. Mennyire nehéz lehet annak aki egyedül karácsonyozik.

Milka reklám amellyel nagyon sokszor találkozunk a tévében. A sztori maga azért vitatott, tényleg jó becsapni egy gyereket csak, hogy a kedvükben járjunk?

Az erős média jelenlét, a nagyon nagy hangsúly ami az online világra terelődik, nem segített, a következő reklámban, az újratalálkozásban, ellenben a hit, a bizalom. a kitartás győzőtt mindenek felett és meglett a happy end.

Egyre nagyobb a külföldön, vagy saját otthonuktól távoli helyen munkát vállalók száma. Ezt dolgozza fel a Macy is a karácsonyi reklámjában, különleges csavarral.

Az M&M`s fazonok nagyon nagy hibát vétettek amikor a Télapó helyébe álltak és ők osztották ki az ajándékokat, de várjuk meg a történet végét…

Ti tudjátok az igazi Télapó telefonszámát? Hát ebből a videóból megtudhatjátok. 🙂 Nagyon gyerekközpontú reklámka, de édi, ezzel simán felfuthat a NOS.

Előfordult már veled, hogy nem kaptál parkolóhelyet, vagy egyetlen egy szűk helyecske volt, vagy senki nem akart az autójával kiállni? Igen, ezt a problémát dolgozza fel poénosan az Audi. Nagyon is azonosulni tudnak az emberek ezzel a szituációval, főleg a nagy karácsonyi bevásárlások előtt még nagyobb a káosz parkolóhelyek szempontjából is.

A tökéletes hozzávaló Te vagy. Mennyire erős a mondanivalója, habár kicsit fura, hogy egy embert hozzávalónak tekintenek… hm kannibalizmus? Na jó vonatkoztassunk el, ne legyünk ennyire reálisak.

Hálából a portárs egy zsír új generációs Samsung okostelefont kap, aham, szerintem azért ennél jobbat is lehetett volna készíteni karácsonyra, többet vártam volna el a “nagy” Samsungtól.

A Télapó talán elhízott? Vicces sztori, nagyon jól van felépítve, egyértelmű mit is reklámoznak, a francia Intermarche supermarketeket. Télapó! azért vigyázz továbbra is a vonalaidra.

Gyerekkorába ki nem leste volna meg a Télapót? Ki nem akarta megismerni s elbeszélgetni vele? Erre a tényre épül a Meijer élelmiszer üzlet rekláma, érdekes összeállítás.

A nők mindent elérnek amit akarnak? Néhol finomka, néhol egyértelmű utalásokkal elmondják mit is akarnak. Te is gyakorlod ezt a taktikát?

Biztosítási cégek is rágyúrtak a karácsonyra. A Geico a megszokott vicces vonalát hozta idén is, szerintem jól áll nekik.

Szenzációs Paypal reklám. Olyan nehéz a tökéletes ajándékot megvásárolni mindenkinek, a Paypal segít ezt a nagy stresszt csökkenteni. Nagyon klassz és hasznos dolog.

H&M hírességeket szerepeltetnek a karácsonyi reklámjában s persze sok sok ruhadarabot mutat be, egy estimese keretén belül. Megmenekült a karácsony a bátor kislánynak köszönhetően. Adni jó!

Az utaskísérők, a Air New Zealand vállalattól, még a karácsonyt is profin megoldják, jó utalás a munkájuk minőségére.

…és, hogy igazán méltó befejezése legyen ennek a hosszú összeállításnak, itt a Coca-Cola karácsonyi rekláma:

Remélem ti is sok jó reklámot láttak ebben a szép időszakban.
Meghitt készülődést mindenkinek! 🙂


Warning: file_put_contents(/var/www/html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/debug.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 8746