Oldal kiválasztása

Elérkezett az év várva-várt eseménye a Super Bowl döntő. Kedvenc eseményem, mikor is számos jobbnál jobb reklámot mutatnak be. Az idei évben sem volt másképp.

Az elkövetkezőkben bemutatok néhány reklámot, semmiképp sem az összeset, mert nagyon sok van. Izelítőnek lesz szó többek között a Budweiser, Mercedes, Airbnb, T-Mobile, Mr Clean, Skittles, Honda, Bud Light, Wix.com, Audi idei felhozataláról.

best-ads-2017-compressor-375x205Forrás: http://static.superbowlcommercials.co/2017/01/best-ads-2017-compressor-375×205.gif

Politikai töltetű, fiktív sztorira épülő reklám eltér a megszokott stílustól. Adolphus Busch elhagyja Németországot és Amerikába próbál szerencsét, álmát akarja megvalósítani. Az oda vezető út nem a legegyszerűbb a derék ember számára, meg is szólják rosszindulatú emberek, de végül megérkezik St Louis-ba ahol találkozik Eberhard Anheuser nevű férfival akivel a Budweiser sör gyártásába fognak.

Az Airbnb erős töltetű reklámmal készült #weaccept. “We believe no matter who you are, where you’re from, who you love, or who you worship, we all belong. The world is more beautiful the more you accept,”  ez az egész mondanivaló ami úgy ahogy van csodás.

A 84 Lumber építkezési anyagokat értékesítő vállalat második, enyhébb változatát fogaták el, mivel az első túlságosan politikai töltetű volt. Az elsőben mexikói anya és lánya Amerika fele vezető útjuk során átkeltek a határfalon, pont olyan mint amit Trump fog építettni. Erre mondják, azt hogy az igazság néha fáj.?

Motoros kocsmaparti, jó hangulat, törés, zúzás, ivás, hangoskodás, Born to Be Wild zene egy igazán fura kezdése van a Mercedes reklámnak. Ebbe a hangulatba hamarosan minden megváltozik, mikor valaki bejelenti, hogy a motrokat blokkolja egy autó és ez az autó nem más mint egy Mercedes, ami sofőrjével együtt gyorsan elszáguld mielőtt bármit is tudnának kezdeni a felbőszűlt motros banda.

Legendákat sorakoztatnak fel az NFL reklámban babák formájában. A tavalyi babás koncepciót megőrizve egy fokkal tovább mentek.

Wix.com egy teljes triller rövidfilmet kavart le. Egészen érdekes megközelítés, van fantázia benne nem is akár milyen.

Titkok titoktartás nélkül? Avocados from Mexico reklám nagyon nagy titkot osztanak meg egymással, ami előbb vagy utóbb, de inkább előbb ki fog szivárogni.

T-Mobile idén is híreséget szerepeltetése mellett döntött. Tavaly Drake, tavaly előtt Kim Kardashian szerepelt és idén hát Justin Bieber, a tinik bálványa és nemcsak. Csak nézni kell elemezgetésre nincs szükség.

Edzés, gyúrás, kalóriák csomó elcsépelt téma köré épül a Michelob Ultra kevés kalóriájú sörmárka rekláma. Na de tényleg ennél kreatívabbak azért lehettek volna…

Mr. Clean most szexi takarító pasi lett. Kevés márka van akinek a kabala figurája több mint 50 éve már létezik… van egyáltalán ilyen? Mindig új ‘köntösben’ szerepeltetik, eddig még nem volt példa a szexi mivoltjára, de vicces.

A Skittles nagyon vicces reklámmal jött, nekem nagyon bejön. Új szlogent is alkottak: Romance the rainbow, taste the rainbow.

Újabb autómárka reklám. Beszélő középiskolai képek, ha rendesen megnézzük mindenki egy sztár, aki beszél ebben a spotban. Kövesd az álmod bármi történjen is és ebben a Honda ebben segít…. Fura a Honda autókat értékesít, nem?

A múlthoz nyul vissza a Bud Light is az idei reklámjával. Egy szellem rávezeti a jóra az antiszociális pasit. A szellem a 80-as években megálmodott Spuds MacKenzie volt, akit a régmúltból hoztak vissza. Érdekes fordulat ez az egész.

Női elnyomásról szól az Audi reklám. Az apa gondolatát halljuk amint próbálja kitalálni hogyan közölje lányával, aki autóversenyző, hogy a nőket nem úgy kezelik, mint a férfiakat végül azon töpreng, hogy lehet egészen mást kell mondjon neki.

És sok más sikeres és kevésbbé sikeres reklám született. Jó szórakozást a felfedezésükhöz.

Forrás:
https://www.theguardian.com/sport/2017/feb/05/super-bowl-commercials-best-worst-2017
https://www.sbnation.com/2017/2/5/14509354/2017-super-bowl-li-commercials-highlights


Warning: file_put_contents(/var/www/html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/debug.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 8746