Oldal kiválasztása

A tegnap mutatta be a Telekom HU a forradalmian új termékét, a Gomb-ot. A termék segítségével könnyebbek lesznek a mindennapjaid, nem késed le a buszt, mindig mindenhova időben érkezel és nem idegeskedsz, aggódsz fölöslegesen. Igy néz ki… de, hogy miről is van szó pontosan azt megtudod itt.

gomb-termekForrás: http://hvg.hu/tudomany/20170928_mi_az_a_telekom_gomb_by_telekom

A Gomb a vezetékes telefonokat helyettesíti. A Telekom HU kapott egy levelet egyik kliensétől aki nagyon örül a vezetékes telefon eltörlésének ami helyett korlátlan mobilinternetezési lehetőséget kapott, de aztán egyik nap rájött, hogy igenis hiányzik a vezetékes telefon. A hölgy enm találta a mobilját és szerette volna megcsengetni magát, de már ezt nem tudta megtenni.

Egyszerű designnal rendelkezik a termék, könnyű és kellemes az érintési felülete.

gomb-features

A reakciók vegyesek voltak, szemlélve a facebookos kommenteket.

gomb-velemenyek

Persze a mémek sem maradhatnak ki, ez a mém az elsők között jelent meg.

gomb

A Telekom HU ezzel elérte a célját ami a számokat illeti. Több mint 85.000 nézettsége lett eddig a Facebookon a bemutató videónak, közel 300 megosztas, 2.100 reakció és közel 3.000 komment. Virálisan terjed, igazán jó gerillamarketing.

Most lehetőséged van nyerni is ilyen készüléket. További részletek a játékról és a termékről itt kaphatsz.

Forrás:
https://www.facebook.com/TelekomHU/
https://telekomgomb.hu/


Warning: file_put_contents(/var/www/html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/debug.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 8746