Oldal kiválasztása

2017-es nyár derekán bemutatok néhány az idei forró szezon trendy, menő termékeit. Extravagáns, szexi, színes, kényelmes, laza stb. termékek a divat, a kiegészítők stb. világából.

2017-trend-cover

Kezdem is a legszembetűnőbb trendekkel. A divatban néhány jellegzetes modell, szín jelent meg amit előszeretettel viselnek az emberek.
Az egyik ilyen ruhadarab a nyitott nyakú, pántos felsők/ruhák amikből a vállak teljesen látszanak.
Másik trend az egyértelműen a sárga, a nyár színe. Ezt a színt lehet bármely ruhadarabon, kiegészítőn látni és bátran viselni. 🙂
Nyáron is trendy a koptatott, szaggatott farmer, amely néha extra darabnak számít, néha meg valami nagyon megviselt egykor jó nadrágnak. Divatos a kicsit kiszaggatott nadrágszár is amely nem takarja el teljesen a bokat. A tervezők egy magassarkúval és egy sima fazonú, egyszínű polóval ajánlják a viselését.
Férfiak esetében a nyári divat a virágos mintájú felső, poló, zakó, ing stb.

2017-trend-fashion
Forrás: http://www.today.com/style/summer-trends-2017-cold-shoulder-yellow-frayed-denim-florals-t114113

Idén is hódítanak a színes hajak, gondolom már ti is találkoztatok pár, a hagyományostól eltérő hajszínnel, kb ilyenekkel:

2017-trend-hair

Nyáron a pancsolás, strandolás a legjobb kikapcsolódás sokak számára. A vállalatok tudják, hogy sok embert el tudnak érni ezért kifejezetten strandolásra úszógumikat terveztek, de ne a hagyományos kis kör alakra gondoljunk itt már ennél több van. Lovaktól, unikornisoktól elkezdve fánkig, pizzáig minden formát és méretet meg lehet vásárolni. Ilyenekről lenne szó:

2017-trend-strand
Forrás: http://rtl.hu/celebklub/mutatjuk-az-idei-nyar-legtrendibb-kiegeszitojet

2017-trend-strand-0Forrás: https://thegadgetflow.com/portfolio/inflatable-luxury-pool-floaties-by-floatie-kings/

Innovatív nyáron igen csak jól jön a következő termék:

Forrás:
http://www.today.com/style/summer-trends-2017-cold-shoulder-yellow-frayed-denim-florals-t114113
http://rtl.hu/celebklub/mutatjuk-az-idei-nyar-legtrendibb-kiegeszitojet