Oldal kiválasztása

Super Bowl idén is nagy esemény volt az Egyesült Államok, Minneapolis városában.
A NFL szezon döntőjét a Philadelphia Eagles nyerte.

Persze ezek az információ nem feltétlenül érdekelnek minket, főleg egy marketingest, csak általános műveltség szintjén, ami fontos az, hogy milyen reklámok kerültek bemutatásra, milyen alkotásokkal készültek a cégek. Ahogy említettem a tavaly egy teljes marketingparadicsom ez az esemény.

Image result for super bowl 2018
Forrás: http://turitmo.com/super-bowl-2018-eagles-patriots

Kukkants be és nézd meg mekkora meglepetések és durranások voltak az eseményen, reklámok terén.

Az egyik legjobban megcélzott reklámnak tartják a Doritos alkotását. A Super Bowl-t közösségben, társaságban nézik az emberek és erre az eseményre rágcsálnivalókkal is alaposan felkészülnek. Ez a reklám a Doritost és az új ízű Montain Dew-t hozza a nézőknek/fogyasztóknak. Amint láthatjuk nem is akárkik mutatják be ezeket a termékeket. Nektek ki a kedvencetek?

Amazon Lexája elvesztette a hangját. A hölgy a reklám első másodperceiben Austin időjárásáról érdeklődik, talán ezzel Texasra fektetik a hangsúlyt, a hírek szerint ott lesz megépítve az Amazon következő irodája. A vállalat újabban azon dolgozik, hogy a hang is választható legyen, igy nem csak Alexa megszokott hangja lehet majd hallani, hanem például Peter, Mike Tyson stb. is megszólalhat. Teljesen a jövő kivetítése ez a reklám.

A Budweiser megható reklámok között tarolt, újra. 79 millió doboz ivóvizet osztott szét a rászorulóknak természeti katasztrófa súlytotta helyeken. Nagyon szépen megalkotott, érzelmekre erősen ható reklám. Mennyire értékelendő, hogy nem egy új termékük bemutatóját, promoválását hozták el, hanem egy egészen más gondolatmenetet, egészen más célt követnek.

Gondolom már sokatok hallott a nagy Tide mosókapszula evő kihívásról. Hát ez a jelenség eléggé lesúlytotta a vállalatot, ezért tenniük kellett valamit, hogy eltereljék a figyelmet erről a szörnyűségről. David Harbourt, a Stranger Things sztárját állítják a középpontba és egy paródiával mutatják be, hogy igazábol minden reklám egy mosószerreklám. Te elgondolkoztál már ezen?

M&M`s piros darabja emberré változik. Vicces, humoros hangulatot hozz idén is az M&M`s reklám, érthető is, hiszen a szlogenje: always fun.

Skittles reklám szerint amit nem láthatsz az érdekesebb, mint amit láthatsz.

Stella Artois CSR kampánnyal lépett színre. Sokan manapság is napi 6 órát gyűjtik maguknak a túléléshez szükséges vizetmennyiséget.

Hyundai mély érzelmekkel és meglepetéssel készült a tulajdonosok számára. #HopeComesStandard

Pringles fura ízeket alkot a reklámjában.

Avocados egy szinte tökéltetes buborékot alkotott. A csendes idilli környezetből egy dúrva káosz keletkezik, de miért is? nézd meg!

Febreze fura kis Dave-es sztorit hoz.

Pepsi egy tipikus termék amely nagy múlttal rendelkezik. A Pepsi minden generációnak szól.

Groupon applikáció, amelynek segítségével helyi üzleteket lehet támogatni. Ha nem akarsz segíteni, akkor eléggé porul fogsz járni.

Squarespace különleges utazást mutat be.

Ausztráliát erősítő reklám. Turisztikai célja van a videónak, kicsit ki is lóg a többi reklám közül. Mintha egy filmelőzetes lenne, viszont a hosszabb verziója az is csupán csak 3 perces.

Persze még sok sok reklámot hoztak létre csak erre az eseményre… Nézegessétek és okuljatok. 🙂

Forrás: 
https://www.nlcafe.hu/szabadido/20180205/super-bowl-2018-reklam-video-teve-nfl-donto-stranger-things-hemsworth-freeman-dinklage


Warning: file_put_contents(/var/www/html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/debug.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 8746